Sæsonens anden opgave står for døren i Super GT-serien, hvor Kevin Rossel skal følge op på den suveræne indledning. Han ser frem til at forsvare førstepladsen, selvom han ved, at konkurrencen bliver indædt.

Da finalen var kørt i årets første afdeling af Super GT, kunne Kevin Rossel lade sig hylde som en noget suveræn vinder med hele 89 point ud af 100 på kontoen. Derfor går han naturligvis ind til weekends løb på Ring Djursland som manden, som alle vil køre fra, og den rolle tager han helt stille og roligt.

– Det var en fantastisk start for både mig og Team Flexlease.nu/Strøjer.Tegl, men når vi ruller ud på asfalten igen, så skal vi bevise os selv endnu engang. Der kan vi ikke bruge resultatet fra sidst til så meget, og vi ved bare, at der er mange stærke kørere om buddet. Heldigvis har jeg det godt på Djursland, hvor jeg har været øverst på skamlen tidligere, så vi går efter at lave et godt resultat, selvom konkurrencen er så hård, som den er, forklarer Kevin Rossel, som er sikker på, at rigtigt mange kørere er blevet endnu skarpere efter sæsonens første afdeling.

– Vi jagter alle sammen alle forbedringer, og vi kan jo se, at alle prøver at blive en tand skarpere hver gang. Det giver en fed konkurrence, når der er så mange dygtige, og du skal stå tidligt op for at være med i det her felt. For mit eget vedkommende gav det en masse i forhold til det nye team, og jeg lærer hver gang jeg snakker med en teamchef som John Nielsen. Jeg har fået et virkeligt godt indtryk af hele holdet og det setup, der er omkring det, og vi har også et godt samspil mellem os kørere. Christian Sørensen er en god og ambitiøs makker, og vi vil begge to kæmpe for holdet, så det er med til at give en god atmosfære på holdet, siger Kevin Rossel, som kan se mange kørere stikke næsen frem, når der bliver givet los på Djursland den 25. og 26. maj.

– Det gælder om at være årvågen, fordi udfordringerne kommer fra så mange sider. Ole Petersen, Kevin Verner og Casper Røes fik også scoret godt med point, og så er der måske nogle af favoritterne, som føler at de skal revanchere sig en anelse. Det bliver lige så intenst den her gang, og jeg føler mig ikke sikker på noget som helst, men omvendt kører jeg ud med en god mavefornemmelse. Vi er godt forberedte, og det skal vi gerne vise lige som i Padborg, slutter Kevin Rossel, der sammen med Christian Sørensen også fører holdmesterskabet.