Sæsonen nærmer sig afslutningen, og det kommende Night Race på Padborg Park er sidste opgave inden finalen. Her går førende Kevin Rossel efter at holde afstanden til forfølgerne.

Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl har fejret ankomsten til kongeklassen Super GT med at være toneangivende fra start, og en stor årsag til del har været Kevin Rossel, der fra gennem hele sæsonen har indtaget førerpositionen. Nu er der to opgaver tilbage af sæsonen, og i den kommende weekend går det løs med et spektakulære Night Race på Padborg Park. Den opgave glæder seriens førende sig til, for han befinder sig traditionelt godt på banen.

– Vi plejer at være godt kørende dernede, og for mig handler det hele tiden om, at sætte point på kontoen. Vi skal fortsætte med at være med, som vi har været hele sæsonen, og hvis vi lykkes med det, så er der en del andre, der er ved at være under pres. En god kvalifikation vil allerede gøre underværker, for der bliver altså bare færre og færre løb tilbage at score point, så vi skal gøre alt for at fastholde presset, siger Kevin Rossel, der ikke har tænkt sig at gøre så meget anderledes, selvom han går ind til weekenden med et forspring.

– Hvis du hele tiden går efter at være med fremme, så kommer der også godt med point ind, og det skal vi blive ved med, selvom det selvfølgelig også handler om at tænke sig om. På den måde ændrer vi ikke det helt store, og jeg tror også på, at vi har farten til en god kvalifikation. Med et godt udgangspunkt kan vi forfølge tingene, og hvis det viser sig, at vi har farten til det, så går vi selvfølgelig også efter at få en pokal med hjem. Jeg har aldrig vundet Night Race, og det kunne jeg selvfølgelig også tænke mig, siger Kevin Rossel, der kører kvalifikation fredag, mens resten af løbet fyres af på en tætpakket og spændende lørdag.