Kevin Rossel har været i spidsen af kongeklassen Super GT siden første afdeling, og han går ind til finalen med et forspring. Derfor vil han gøre arbejdet færdigt, selvom et kobbel af stærke forfølgere også rækker ud efter podiet.

Det er første sæson for Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl i Super GT, og holdet har med Kevin Rossel i en af bilerne indtaget serien med maner. Siden første afdeling har stortalentet fra Vejle været placeret øverst i stillingen, og den plads holder han stadig inden den afgørende finaleweekend.

– Nu handler det selvfølgelig om at gøre tingene færdige, for jeg har ført lige siden første afdeling, men det er ikke en garanti for noget som helst. Derfor skal jeg gå ind til finalen med den samme tilgang, der har virket så godt for mig hele sæsonen, men så tror jeg også på, at jeg kan nå målet om slutte øverst. I den henseende tror jeg heller ikke, at det kommer til at skade mig, at der er så mange dygtige kørere, der jagter en plads på podiet. Der er rigtigt mange, som kan få point i hvert heat, og det gør det bare lidt sværere for dem, der skal ud og jagte en føring, fastslår Kevin Rossel, der inden finalen har et forspring på 30 point ned til nærmeste konkurrent Mikkel Mac, mens de tre næste kørere er umiddelbart efter. Derfor er det fortsat vigtigt at sætte point på kontoen hver eneste gang, muligheden byder sig.

– Der er 100 point at køre om, men det er klart, at det vil gøre meget, hvis jeg laver en god kvalifikation. Så giver jeg mig selv et godt udgangspunkt for resten af weekenden, og vi har set mange gange, at det gør det svært for konkurrenterne. Derfor skal vi hele tiden levere, og vi har forberedt os grundigt til finalen. Holdet har været igennem bilen igen og igen, og det gør bestemt heller ikke noget, at det er et team, der er vant til at være med, når tingene skal afgøres. Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl er vant til at vinde fra andre serier, og her hjælper det også med en teamchef som John Nielsen. Det er en fordel for mig, og jeg håber også, at vi kan sætte os på teammesterskabet, fastslår Kevin Rossel inden den afgørende finale i Super GT, der køres i weekenden den 12. og 13. oktober på Padborg Park.