Han har været i spidsen lige siden første afdeling, og Kevin Rossel kunne efter en højspændt finale sætte trumf på med et dansk mesterskab i Super GT. Dermed førte han sit nye hold Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl til triumf i den første sæson i kongeklassen.

Det har været ret nemt at forholde sig til stillingen i kongeklassen Super GT i den her sæson, hvor Kevin Rossel lige siden første afdeling har været øverst i tabellen. Han har praktisk også været fast inventar på podiet efter hver afdeling, og derfor gik han ind til finalen med et solidt forspring i ryggen. På Padborg Park svigtede favoritten heller ikke, selvom regnen skabte mere eller mindre kaos i perioder, og dermed kunne Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl notere sig for en sejr i den første sæson, hvor holdet deltog i Super GT.

– Det er helt fantastisk at kunne løfte trofæet efter sådan en sæson, og det er en cadeau til hele holdet. Det betyder så meget at være en del af så stærkt et setup, og jeg kan mærke, at det har gjort en forskel. Jeg synes, at det er en fortjent titel, for jeg har været i spidsen hele vejen, men konkurrencen har været intens, og det kan man se ved at se på de to gutter, der stod på podiet sammen med mig. Det er stærke kørere, og det gør bare sejren endnu federe, fastslår Kevin Rossel, der startede med en stærk kvalifikation, som kom til at danne grundlag for den endelige sejr.

– Vi har kørt efter samme opskrift, hvor det handler om at levere hver gang, og det har givet pote at bruge hovedet. Vi har også været stabile hele året, og det er den slags, der giver mesterskaber. Med en teamchef som John Nielsen har der også været noget erfaring at trække på, og det hele er gået op i en højere enhed. Det giver da blod på tanden om endnu mere, og jeg satser da på en professionel karriere, hvor det her var et meget vigtigt skridt. Det har været undervejs i nogle år, men nu har vi nået det her utroligt vigtige mål, og det skal da lige fejres i første omgang. Så må vi se, hvad der viser sig af spændende muligheder til næste år, men jeg kan da godt fornemme, at den her sæson har åbnet nogle døre, lyder det fra en storsmilende Kevin Rossel efter sejren i kongeklassen Super GT.