VELKOMMEN

til Kevin Rossel Motorsport, hvor vi stræber efter de bedst mulige resultater. Det gælder både, når Kevin Rossel slipper hestekræfter løs på asfalten og i forhold til din virksomhed, som kan nyde godt af de kommercielle muligheder, der er forbundet med motorsport på absolut topplan.

Ambitionerne er store, og derfor har vi fokus på konstant udvikling. Det handler om materiel, nye sejre og ikke mindst samarbejdet med alle omkring holdet. Her er netop du og din virksomhed af stor betydning, og derfor byder vi på muligheder af den ypperste klasse. Det sker med masser af hjerte og talent, som vi kombinerer med stor eksponering og gode forretningsmuligheder.

Vi sætter fart på sammen, og vi kan opnå store ting sammen.

EFFEKTIV INVOLVERING

Når du som virksomhed vælger at involvere dig i Kevin Rossel Motorsport, så kan du naturligvis se frem til at komme tæt på en fantastisk sport. Det er duften af brændte dæk, larmende motorer og høj fart for fuld udblæsning, hvor du får lov at kigge med, hvor alle andre ikke har mulighed for at være.

Det er dog langtfra alt, for et samarbejde skal også gerne kunne aflæses på bundlinjen, og her er netværket omkring teamet en afgørende faktor. Her kommer du i selskab med andre beslutningstagere, som selv er både potentielle kunder og samarbejdspartnere. Derfor prioriterer Kevin Rossel Motorsport i høj grad sæsonens arrangementer, hvor sponsorer får mulighed for at møde og skabe forretningsmuligheder. Det kan både være ved banen og i andre sociale og faglige sammenhænge.

Det afgørende, når det gælder effektiv involvering hos Kevin Rossel Motorsport er, at du kan se frem til et nærværende samarbejde, hvor vi gennem både presse og egne medier vil eksponere jer bedst muligt, mens i får mulighed for at netværke. Værdien skal mærkes for alle.

EN SYNLIG SPORT

Et sponsorat skal skabe konkret værdi for de deltagende virksomheder, og derfor har Kevin Rossel Motorsport fokus på alle de områder udenfor banen, hvor sponsorer kan nytte af deres tilknytning. Det gælder eksempelvis eksponering, som på dette team er noget, vi tager fat på proaktivt.

For selvfølgelig får din virksomhed stor synlighed, når løbende sendes direkte på live-tv, hvor Kevin Rossel med sine resultater er et yndet valg til interview, men vi tror også på, at vi med en professionel og engageret kontakt til pressen kan komme endnu længere ud. Derfor har vi tilknyttet en professionel pressekonsulent, som ikke bare arbejder for spalteplads, men også er med til at definere og udnytte potentialet på sociale medier.

Vi er en del af en synlig sport, og det vil vi bruge til at eksponere både teamet og din virksomhed bedst muligt. Det giver en række individuelle muligheder i forhold til et samarbejde, som vi sammen kan udnytte.

Kevin Rossel deltog i 2017, 2018 og 2019 i DST-serien, hvor samtlige løb blev vist på live-tv, og hvor han kontinuerligt blev interviewet. Han blev desuden eksponeret i både aviser og magasiner.

Et stærkt hold af partnere

Talent står ikke alene – omkring sig har Kevin et stærkt hold af sponsorerer og partnere.

Copyright © Kevin Rossel Motorsport