Nye indlæg

 

Kevin Rossel klar til kamp om mesterskabet i Danish Super Tourisme 2016

18-04-2016
Det bliver en pokalkamp i alle løb. Kevin Rossel vil være der, hvor det er sjovest at være som racerkører. Forrest.  Mesterskabet er ikke bare et mål. Det er et must!

Søndag den 1. maj går det for alvor løs på Padborg Park, hvor 1. afdeling af Danish Super Tourisme afvikles.

Der vil atter i år blive gået til stålet. Intens fight, direkte mand til mand dueller, skærm mod skærm, vil henrykke et stort og forventningsfuld publikum. Og det bliver lidt af en stjerneparade i det der kan betegnes som Dansk Motorsports nye kongeklasse. 22 biler til start.  Det bliver med garanti en intens dag på Padborg Park til åbningsløbet.

Kevin Rossel er måske den af kørerne, der er allermest klar. Med skiftet til Hartmann Racing har det unge talent fået ro til forberedelserne. Massiv styrke og løbetræning kombineret med mere 1000 træningsomgange i Karting har gjort ham ”race-klar” Både mentalt og fysisk.

"Jeg har haft optimale betingelser i år, fortæller Kevin. Den kæmpe erfaring Hartmann Racing med Hans Hartmann som teamchef, har betydet at jeg har kunnet koncentrerer mig på, at blive 100% klar til en ny sæson. Teamet fungerer helt fantastisk. Nu skal jeg trække på al den erfaring, jeg fik som rookie sidste år. Målet i 2016 er helt klart et mesterskabet der skal med hjem, når vi til oktober afslutter en lang og forhåbentlig spændende sæson. Det bliver absolut ikke en workover, det bliver hårdt! Jeg kender nogle af mine konkurrenter og der er andre, der helt sikkert har samme mission som jeg selv."

Går alt som vi arbejder mod som planlagt, går 2017 helt klart mod nye udfordringer i udlandet slutter Kevin.

Kategori: 2016 nyheder
 
Kevin Rossel Motorsport | Aksel Nielsensvej 6, 7140 Stouby - Danmark | Tlf.: +4524872211